Logo

­Jordbærlagkage med pinjekerner og chili

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Jordbærlagkogen rækker til 6-10 personer.
 
Lagkagebunde:
3 æg
125 g sukker
75 g kartoffelmel
75 g hvedemel
150 g pinjekerner
1 knsp. stødt chili
 
Citroncreme:
Fintreven skal og saft af 2 citroner, gerne økologiske
150 g usal­tet smør
250 sukker
5 dl græsk yoghurt
 
Fyld/pynt: 400 g jordbær
 
Lagkagebunde: Pisk æg og sukker til hvidt skum og vend forsigtigt hvedemel, pinjekerner og stødt chili i.
Læg bagepapir på en 1-2 bageplader og fordel dejen i 5 portioner på bagepapiret.
Spred dejen ud med en ske i cirkler på størrelse med en frokosttallerken.
Bag bundene i en forvarmet ovn ved 220º i ca. 10 minutter.
Afi<øl bundene på en rist.
 
Creme: Smelt sukker og smør med citronsaft og -skal.
Lad små­simre, til konsistensen er som en tynd sirup.
Afkøl siruppen og pisk den i yoghurten.
 
Fyld: Skær jordbærrene i skiver.
Kom et lag citroncreme på en bund og dæk med jordbær, læg en bund ovnepå. Fortsæt med skiftevis bund, creme og jordbær. Pynt til sidst lagkagen med nogle af de flotteste bær.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.112 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken fridag er det bedst at undvære?





Effektiv reklame - klik her