Logo

Jordbærlagkage 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Jordbærlagkage 3

8 pers.

 

Creme:
500 g friske jordbær
1 ½ dl sukker
5 dl piskefløde 38%

3 lagkagebunde
Pynt: 250 g friske jordbær

Jordbær skylles og skæres i mundrette bidder (husk at der skal bruges nogle flotte til pynt).

Sukker drysses over bærrene (afstem mængden efter hvor søde bærrene er).
Pisk fløden til skum.

Vend de delte bær sammen med flødeskummet.
Læg bundene ud hver for sig.

Fordel cremen med jordbær på de tre bunde.

Læg bundene sammen oven på hinanden.

Pynt til sidst lagkagen med halve eller hele bær - alt efter hvor store de er.

Variation: Du kan også lægge cremen på kun de 2 lag, og derefter pynte med flormelis og jordbær på øverste lag - se foto.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.828 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Medaljer af mørdejEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladekage 1 En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Niels kageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mango-limemousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!