Logo

Jordbærlagkage 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

3 lagkage bunde (Købt eller hjemmelavet)
 
Fyld og dekoration:
300 g jordbær
400 g piskefløde
vanilje sukker
2 spsk sukker
 
Vask jordbærrene, lad dem dryppe af og pil stilken af.
Blend 100 g af jordbærrene med stavblenderen.
Del 100 g af jordbærrene i kvarter.
Pisk fløden stiv med vaniljesukkeret og sukkeret.
Tag en fjerdedel af flødeskummet og bland det med jordbærpuréen.
Smør dette ud på en bund.
Tag den anden bund og læg den ovenpå.
Tag en tredjedel af flødeskummet og smør det ud på bunden.
Tryk jordbær kvarterne ned i flødeskummet.
Læg den sidste bund på og bred halvdelen af den resterende flødeskum ud på bunden og kanten. kom resten af flødeskummet i en sprøjtepose og pynt lagkage efter fantasien.
Pynt med resten af jordbærrene og lad den stå et kold sted i en time.
 

Tips: Anvend helst solmodne jordbær, da smagen er bedre end hvis der anvendes frosne jordbær.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.231 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bryllupskage med chokoladebunde og chokoladecremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mini rugbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladekage med 3 slags chokoladerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bavarois med vanille og syltet ingefærBavarois er en slags stivpisket vaniljecreme. I denne opskrift laves den også med syltet...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os