Logo

Jordbærtærte 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Dej:
150 g smør
250 g hvedemel
50 g sukker
1 dl makronrasp
Fyld:
400 g friske eller frosne jordbær
4 spsk ribsgele

Smørret smuldres i melet, sukkeret tilsættes og dejen samles med let hånd.
Lad dejen hvile 30 min på et køligt sted (ikke køleskabet).
Rul dejen ud , så den passer til en tærteform (24 cm i diameter). Beklæd formen med dejen og klem den godt fast hele vejen rundt i kanten.
Tærtebunden sættes i ovnen ved 200°C på midterste rille og bages i 25 min.
Tærtebunden tages ud, lad den stå i formen til den næsten er kold. Vend forsigtig tærtebunden ud og sæt den på et serveringsfad.
Fordel markronraspen i bunden og læg jordbærene på.
Tærten overtrækkes med ribsgéele, der lunkent bliver tykflydende.
Serveres med flødeskum.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.064 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?