Logo

Julebakkelser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

kager

250 g smør eller margarine
300 g hvedemel
1 tsk bagepulver
250 g kvark
3 dl frugtmos
1 pisket æg til pensling

Hak fedtstof, hvedemel og bagepulver sammen. Tilsæt kvark og ælt dejen, til den er ensartet og smidig. Lad den hvile i køleskabet ca 30 min.
Rul dejen ud til ca 3 mm tykkelse. Stik runde stykker ud af dejen med en form eller et glas. Læg de runde stykker på en beklædt plade, og læg en skefuld frugtmos på hver skive.
Fold kanterne sammen om mosen og tryk dem godt sammen. Hvis man fugter dem med vand holder de bedre.
Pensl kagerne med æg og bag dem midt i ovnen ved 225ºC i 10-15 minutter.
Julebakkelserne kan fryses ned inden de bages, og så er det kun, når øjeblikket kommer, at sætte dem ind i ovnen lige før kaffen serveres.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.931 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her