Logo

Jyttes Hedeviger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hvedemel
¼ liter koldt vand
75 g gær
2 æg
1 tsk salt
1 spsk sukker lidt kardemomme
500 g margarine
Pynt: rosiner og sukat
Pensling: kaffe, vand eller æg
 
Hvedemel, vand, gær, æg, salt, sukker og kardemomme røres sammen og hviler i 15 minutter.
Margarine skæres med ostehøvl, og rulles af 3-4 gange ind i dejen, efter sidste udrulning skæres til den det ønskede antal hedeviger.
Rosiner og sukat strøs over hvert stykke, trilles til boller og klappes flade.
Hæver i 30 min. på pladen.
Pensles med kaffe, vand eller æg og bages i 10-12 min. ved 200-225ºC.
 
Tips: Husk at stille en skål med vand ind i ovnen.  Fryseegnet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.607 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her