Logo

Gode hjemmebagte brød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ca. 30 stk

1 ½ l vand
75 g gær
750 g durummel
1 ½ spsk salt
3 spsk god olie
1200 g hvedemel

Opløs gæren i lunkent vand. Tilsæt olie og salt samt hvedemel, indtil dejen bliver smidig. Dejen stilles til hævning et køligt sted ca. 12 timer. Der formes små brød, som bages ca. 10 min. ved 170°.
Dejen til pizza er den samme, dog skal dejen kun hæve i ca. 2 timer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.003 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her