Logo

Kålrabipandekage med kartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
¾ kg kartofler
1 løg
2 dl reven kålrabi
1 tsk citronsaft
1 spsk hvedemel
½ tsk salt
peber
rasp
 
Skræl og riv kartofler og kålrabi.
Tryk dem af for væde og rør finthakket løg i.
Derefter tilsættes de øvrige ingredienser.
Til sidst røres lidt rasp i for at mindske fugtigheden.
Steg dem i rigelig olivenolie.
Kan enten bages som små, flade kager eller store, som fylder panden.
Steg dem på begge sider til de er gyldne og sprøde.
Dejen kan evt. tilsættes revet ost, majs, peberfrugt, selleri, æble,
jordskok, gulerod, porre m.m.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.217 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her