Logo

Kålrabipandekage med kartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¾ kg kartofler
1 løg
2 dl reven kålrabi
1 tsk citronsaft
1 spsk hvedemel
½ tsk salt
peber
rasp
 
Skræl og riv kartofler og kålrabi.
Tryk dem af for væde og rør finthakket løg i.
Derefter tilsættes de øvrige ingredienser.
Til sidst røres lidt rasp i for at mindske fugtigheden.
Steg dem i rigelig olivenolie.
Kan enten bages som små, flade kager eller store, som fylder panden.
Steg dem på begge sider til de er gyldne og sprøde.
Dejen kan evt. tilsættes revet ost, majs, peberfrugt, selleri, æble,
jordskok, gulerod, porre m.m.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.618 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her