Logo

Kålrabipandekage med kartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3/4 kg kartofler
1 løg
2 dl reven kålrabi
1 tsk citronsaft
1 spsk hvedemel
1/2 tsk salt
peber
rasp
 
Skræl og riv kartofler og kålrabi.
Tryk dem af for væde og rør finthakket løg i.
Derefter tilsættes de øvrige ingredienser.
Til sidst røres lidt rasp i for at mindske fugtigheden.
Steg dem i rigelig olivenolie.
Kan enten bages som små, flade kager eller store, som fylder panden.
Steg dem på begge sider til de er gyldne og sprøde.
Dejen kan evt. tilsættes revet ost, majs, peberfrugt, selleri, æble,
jordskok, gulerod, porre m.m.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 704 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grundopskrift med mange mulighederEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Solsikkeboller En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hindbærsnitter En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Frugtte-ris - diabetikerSådan bør næringsstof fordelingen se ud på en dag: 50-60% kulhydrater, 30% fedt, heraf...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os