Logo

Kødpandekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
500 g oksefars (flæskefars kan også bruges)
1-2 æg
lidt mælk (som til frikadeller)
rasp eller hvedemel (som til frikadeller)
2 forårsløg
1-2 gulerødder
Fetaost/revet ost efter smag og behag
krydderier efter eget valg
 
Gulerødderne rives og alt blandes sammen som en frikadellefars.
Farsen skal formes som en stor pandekage og steges på panden.
Bemærk at det kan være meget svært at vende "pandekagen" men her vil et
grydelåg fra en god gammel suppegryde være perfekt.
Server salat og grønsager til retten.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.684 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken type brændstof bruger din bil?



Effektiv reklame - klik her