Logo

Kødpandekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g oksefars (flæskefars kan også bruges)
1-2 æg
lidt mælk (som til frikadeller)
rasp eller hvedemel (som til frikadeller)
2 forårsløg
1-2 gulerødder
Fetaost/revet ost efter smag og behag
krydderier efter eget valg
 
Gulerødderne rives og alt blandes sammen som en frikadellefars.
Farsen skal formes som en stor pandekage og steges på panden.
Bemærk at det kan være meget svært at vende "pandekagen" men her vil et
grydelåg fra en god gammel suppegryde være perfekt.
Server salat og grønsager til retten.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 902 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• ForårslagkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rundt familiebrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladekage, nemEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Blommekage med mandel-smuldredejEn blommekage er rigtig lækker når det er sæson for danske blommer fra juli til oktober....
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os