Logo

Kødpandekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g oksefars (flæskefars kan også bruges)
1-2 æg
lidt mælk (som til frikadeller)
rasp eller hvedemel (som til frikadeller)
2 forårsløg
1-2 gulerødder
Fetaost/revet ost efter smag og behag
krydderier efter eget valg
 
Gulerødderne rives og alt blandes sammen som en frikadellefars.
Farsen skal formes som en stor pandekage og steges på panden.
Bemærk at det kan være meget svært at vende "pandekagen" men her vil et
grydelåg fra en god gammel suppegryde være perfekt.
Server salat og grønsager til retten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.125 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her