Logo

Kærnebrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ dl knækkede hvedekærner
3 dl vand
50 g blød margarine
¼ l. vand
¼ l. ymer
2 ½ tsk sukker
50 g gær
500 g sigtebrødsmel
500 g hvedemel

Hvedekærner og vand koges sammen 2-3 min og afkøles lidt.
Margarinen smeltes i kærnerne, de øvrige ingrediender tilsættes, og dejen æltes godt igennem.
Stilles til hævning et lunt sted ca 45 min .
Dejen slåes ned og formes til 2 brød.
Efterhæver på pladen ca 20 min.
Ridses og pensles med vand.
Bagetid 35-40 min ved 200°C.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.273 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Grillede I juleaften?

Effektiv reklame - klik her