Dej til horn: 
250 g margarine 
250 g hvedemel 
1 dl kærnemælk 
Vandbakkelsesdej: 
75 g margarine 
75 g hvedemel 
1½ dl vand 
3 æg 
Vandbakkelsesdej: 
Vand og fedtstof bringes i kog, i en gryde. 
Melet tilsættes indtil dejen slipper gryden. Dejen afkøles lidt. 
Æggene tilsættes et ad gangen. 
Dejen samles til en ensartet masse efter hvert æg. 
Dej til horn: 
Fedtstoffet hakkes og blandes med melet. 
Tilsæt kærnemælk, og rør dejen godt. 
Del dejen i 2 og rul den ud til 2 cirkler. 
Smør vandbakkelsesdej ud over hele cirklen. 
Dejen skæres i trekanter og rulles til horn. 
Bages ved ca. 225°C til de er store og lysebrune 
Pyntes evt. med smeltet chokolade.