Logo

Kaffehorn - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Dej til horn:
250 g margarine
250 g hvedemel
1 dl kærnemælk

Vandbakkelsesdej:
75 g margarine
75 g hvedemel
1½ dl vand
3 æg

Vandbakkelsesdej:
Vand og fedtstof bringes i kog, i en gryde.

Melet tilsættes indtil dejen slipper gryden. Dejen afkøles lidt.

Æggene tilsættes et ad gangen.

Dejen samles til en ensartet masse efter hvert æg.

Dej til horn:
Fedtstoffet hakkes og blandes med melet.

Tilsæt kærnemælk, og rør dejen godt.

Del dejen i 2 og rul den ud til 2 cirkler.

Smør vandbakkelsesdej ud over hele cirklen.

Dejen skæres i trekanter og rulles til horn.

Bages ved ca. 225°C til de er store og lysebrune
Pyntes evt. med smeltet chokolade.


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.288 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Aristokrater 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• LavashEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bradepandebrød - brød i bradepandeHer er opskriften på et lækkert bradepandebrød lavet på pizzamel og durummel. Brødet er...
• Ananas surpriseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!