Logo

Kage af sød kartoffel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Server den krydrede kage til eftermiddagste på en kold dag!
 
2 søde kartofier
50 g pecannødder
4 æg
100 g brun farin
100 g rå rørsukker
200 g smør
2 tsk stødt kanel
½ tsk reven muskatnød
2 tsk vaniljesukker
2 tsk bagepulver
200 g hvedemel
150 groft hvedemel
Flormelis
 
Skræl de søde kartofler og kog dem møre.
Afkøl og mos dem med en gaffel.
Hak pecannødderne og smelt smørret.
Pisk æg, brun farin og sukker til det "skummer".
Tilsæt smeltet smør.
Rør de mosede kartofler med æggeblandingen og vend de sigtede krydderier, bagepulver og hvedemel i.
Fyld dejen i en smurt springform og bag kagen i ovnen ved 170º i ca. 1 time.
Afkøl kagen en anelse og sigt flormelis over.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.847 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• StoutkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hvidøres kærnemælksæbleskiverEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• TusindbladstærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sønderjysk koldskålDet er først rigtig sommer når du har spist Sønderjysk koldskål, og så vil du ønske du kan...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!