Logo

Kakaokrans med kokos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 æg
160 g sukker
170 g smeltet smør
170 g hvedemel
1 ½ tsk bagepulver
½ dl kakao

Pynt:
75 g smør
1 dl sukker
½ dl fløde
1 ½ spsk hvedemel
75 g kokosmel

Tænd ovnen og indstil den til 200°C.
Pisk æg og sukker godt. Pisk fedtstoffet i dejen.
Bland hvedemel, bagepulver og kakao i dejen.
Hæld dejen i en smurt form. Sæt den midt i ovnen.
Bagetid 30 minutter.
Bland alt til pynten i en gryde.
Varm det igennem til en flydende masse.
Tag kagen ud. Smør pynten over.
Bag kagen endnu ca. 12 minutter indtil den er gylden.

Tips: 2 liter springform m. skorsten

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.895 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her