Logo

Kakaomarengs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Kys - negerkys - søde toppe, søde stænger, disse lækre marengs har mange kælenavne ...

6 æggehvider
200 g sukker
160 g flormelis
40 g kakao
—

Æggehviderne piskes stive, ca. midtvejs tilsættes 50 g sukker for at stabilisere, resten piskes i de stive hvider.
Kakao og flormelis sigtes sammen og vendes i marengsen.
Massen sprøjtes i stænger med en rund tylle, 5-6 cm lange.
Der bliver 80 stk med tylle nr. 11 (mm), og 145 stk med tylle nr. 5 (mm)
Bages ved 150°C (140°C varmluft) i 1 time og 5 min. - kig til dem efter 10 min, de må ikke blive rødbrune.

Tips: I stedet for stænger, kan du som her på billedet lave små toppe.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.036 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Gærklejner 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Squashkaqe med nødder og chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hvedebrød - søsterkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• GrapesorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os