Logo

Kakaomarengs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kys - negerkys - søde toppe, søde stænger, disse lækre marengs har mange kælenavne ...

6 æggehvider
200 g sukker
160 g flormelis
40 g kakao
—

Æggehviderne piskes stive, ca. midtvejs tilsættes 50 g sukker for at stabilisere, resten piskes i de stive hvider.
Kakao og flormelis sigtes sammen og vendes i marengsen.
Massen sprøjtes i stænger med en rund tylle, 5-6 cm lange.
Der bliver 80 stk med tylle nr. 11 (mm), og 145 stk med tylle nr. 5 (mm)
Bages ved 150°C (140°C varmluft) i 1 time og 5 min. - kig til dem efter 10 min, de må ikke blive rødbrune.

Tips: I stedet for stænger, kan du som her på billedet lave små toppe.

 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.691 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?