Logo

Kammerjunkere med vanille

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Dej:
250 g hvedemel
2 tsk bagepulver
1 tsk vanilje
35 g sukker
75 g margarine
1 æg
1/2 dl fløde

Æltet dej:
Hvedemel og bagepulver sigtes sammen.
Sukker og vanilje tilsættes.
Kold, fast margarine hakkes i, æg og fløde tilsættes.
Dejen æltes ensartet og blank.
Den rulles ud på melstrøet bord i 1 cm’s tykkelse, udstikkes i
små, runde kager og lægges på smurte plader, der sættes i forvarmet
ovn.
Bagetid: ca. 6 min. ved 200°C.
Bollerne afkøles, flækkes og tørres ca. 12 min. ved 160°C. Kammerjunkerne afkøles helt og kan gemmes i kagedåser.

Tips: Dejen kan i stedet rulles i pølser, der skæres i stykker, som trilles til boller og bages.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 788 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Smuldrekage med rabarberEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• HasselbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Stikkelsbærtærte 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Skål i pæreEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os