Logo

Kandiserede blomster

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 æggehvider
1/2 dl flormelis
stedmoderblomster
rosenblade

Pisk æggehviderne og dyp blomsterne heri
Dernæst i flormelis og ryst lidt så der kun er et fint tyndt lag. lad dem tørre på et stykke bagepapir.

Bruges som pynt på kager eller spises som sommerslik.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.070 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• GræskarpieEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sort-hvide cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hjemmelavede TacoskallerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fyldte FersknerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!