Logo

Kandiserede martsvioler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Friskplukkede blomsterhoveder af viol dyppes i letpisket æggehvide.
Herefter dyppes blomsten i melis og lægges på bagepapir og tørres i ovnen ved 75ºC i to timer.
Ovnlågen skal stå lidt åben under tørringen.
Nyplukkede violblomster lægges på et tørt klæde.
Sukker kommes på en varm pande, og når sukkeret er smeltet fordeles violerne i sukkermassen.
Når sukkermasse og violer er blandet hældes blandingen på olieret bagepapir.
Når det hele er stivnet og helt tørt, knuses violsukkeret med en kagerulle og kommes tætlukket glas.
 
Tips: Kandiserede violer som kan købes er ofte fladtrykte riskorn med sukker og aromastoffer.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.473 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her