Logo

Kandiserede martsvioler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Friskplukkede blomsterhoveder af viol dyppes i letpisket æggehvide.
Herefter dyppes blomsten i melis og lægges på bagepapir og tørres i ovnen ved 75ºC i to timer.
Ovnlågen skal stå lidt åben under tørringen.
Nyplukkede violblomster lægges på et tørt klæde.
Sukker kommes på en varm pande, og når sukkeret er smeltet fordeles violerne i sukkermassen.
Når sukkermasse og violer er blandet hældes blandingen på olieret bagepapir.
Når det hele er stivnet og helt tørt, knuses violsukkeret med en kagerulle og kommes tætlukket glas.
 
Tips: Kandiserede violer som kan købes er ofte fladtrykte riskorn med sukker og aromastoffer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.834 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her