Logo

Kanelkagen alle kan li

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g hvedemel
600 g sukker
3 tsk natron
7 ½ dl kærnemælk
175 g smør el. bagemargarine
10 tsk kanel
2 tsk kakaopulver
 
Glasur:
175 g smør el. bagemargarine
350 g flormelis
8 spsk kakaopulver
 
Hvedemel, sukker, natron, kanel og kakao blandes.
Kærnemælk tilsættes og smeltet smør tilsættes.
Det hele kommes i en smurt bradepande.
Kommes i en 200°C. forvarmet ovn på midterste rille i 15-20 min.
Kagen skal være "svampet" ikke tør
Glasur laves imens.
Smør smeltes, flormelis og kakaopulver tilsættes og det hele varmes op under omrøring.
Glasuren sættes til at køle af i gryden.
Når kagen er færdig hældes overskydende fedtstof af glasuren og den kommes på den varme kage. Der må ikke skæres i den før den er helt kold.
Kan fryses ned og kan holde sig på køl i op til 5 dage.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.352 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Gulerodskage med valnødder og chokoladeovertrækEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Squashkage i bradepandeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hurtigt og nemt formfranskbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Glace au fourEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!