500 g hvedemel 
600 g sukker 
3 tsk natron 
7 ½ dl  kærnemælk 
175 g smør el. bagemargarine 
10 tsk  kanel 
2 tsk kakaopulver 
 
Glasur: 
175 g smør el. bagemargarine 
350 g flormelis 
8 spsk kakaopulver
 
Hvedemel, sukker, natron, kanel og kakao blandes. 
Kærnemælk tilsættes og smeltet smør tilsættes. 
Det hele kommes i en smurt bradepande.
Kommes i en 200°C. forvarmet ovn på midterste rille i 15-20 min.
Kagen skal være "svampet" ikke tør
Glasur laves imens.
Smør smeltes, flormelis og kakaopulver tilsættes og det hele varmes op under omrøring. 
Glasuren sættes til at køle af i gryden. 
Når kagen er færdig hældes overskydende fedtstof af glasuren og den kommes på den varme kage. Der må ikke skæres i den før den er helt kold.
Kan fryses ned og kan holde sig på køl i op til 5 dage.