Logo

Kanelkage med nougatglasur

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Skærekager

125 g smeltet smør
800 g melis
800 g hvedemel
8 tsk st. kanel
4 tsk natron
1 liter kærnemælk

glasur:
100 g smeltet smør
500 g flormelis
korn fra 1 stang vanilje
8 spsk kakao
8 spsk stærk kaffe

Rør melis med smør og kom de øvrige ingredienser i. Rør til en jævn dej. Hældes i en smurt bradepande og bages i en varm ovn, 180ºC i 25-30 min. Afkøles. Rør alle ingredienser til glasuren sammen og smør den hen over kagen. Afkøl og server.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.845 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
51303-02-2014 23:17:33 Annette Elvensø
Vigtig opskrift.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?