Logo

Kanelkage med nougatglasur

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Skærekager

125 g smeltet smør
800 g melis
800 g hvedemel
8 tsk st. kanel
4 tsk natron
1 liter kærnemælk

glasur:
100 g smeltet smør
500 g flormelis
korn fra 1 stang vanilje
8 spsk kakao
8 spsk stærk kaffe

Rør melis med smør og kom de øvrige ingredienser i. Rør til en jævn dej. Hældes i en smurt bradepande og bages i en varm ovn, 180ºC i 25-30 min. Afkøles. Rør alle ingredienser til glasuren sammen og smør den hen over kagen. Afkøl og server.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.602 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• PeanutkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fastelavnsruller med pølserEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• RebildbollerRebildboller er ligeså gode (næsten) selvom de bages i andre landsdele - måske skal de så...
• Petits fours med hvid chokolade og karamel-anisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
51303-02-2014 23:17:33 Annette Elvensø
Vigtig opskrift.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os