Logo

Kanelkage med glasur - bradepandekage 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g sukker
600 g hvedemel
2 spsk kanel
3 tsk natron
71/2 dl kærnemælk
175 g smeltet smør

Glasur:
175 g smeltet smør
350 g flormelis
3 spsk kakao
1 æg

Hvedemel, natron, kanel, sukker og kærnemælk blandes.
Smørret smeltes, alle ingredienser blandes godt sammen, og dejen hældes i en smurt bradepande og bages ved 200°C i ca. 20 minutter, afhængigt af dejens tykkelse.
Glasuren laves, mens kagen bages.
Smørret smeltes og blandes med flormelis og kakao.
Ægget tilsættes under kraftig omrøring.
Glasuren smøres på, lige når kagen er taget ud af ovnen.

Tips: Den er særdeles velegnet til frysning.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.473 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Havrebrød med klidHavre er en meget populær kornsort og bruges blandt andet til havregrød. Her bruges også...
• Peberbrød En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• FastetærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolate Bread & Butter PuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os