Logo

Kanelkringle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hvedemel
150 g stegemargarine
1 æg
2 dl Mælk
1 tsk salt
50 g gær

Fyld:
150-200 g kærgård
200 g farin brunt
Kanel efter smag

Margarinen smuldres i melet, sukker og salt blandes i, mælken lunes og gæren udrøres heri.
Hæld derefter mælkeblandingen i skålen, og ælt det godt sammen.
Dejen hæves i ca. 30 min.
Rul dejen ud til ca. 1 m lang pølse, som trykkes ud i 15 cm bredde.
Herpå smøres fyldet, og begge sidder bøjes ind over fyldet.
Dejen hæves igen i ca. 30 min.
Smøres med æg og evt. perlesukker.
Bages ved 200°C i ca. 20 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.423 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her