Logo

Kanellagkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Kanelbunde:
65 g smør eller margarine
65 g sukker
1/2 sammenpisket æg
65 g hvedemel
1/4 tsk bagepulver
1 tsk kanel

Fyld:
300 g tyk, sød æblemos
1 tsk romessens eller 1/2 dl rom
evt. 2-3 spsk hakkede mandler

Pynt:
2 1/2 dl piskefløde
2-3 spsk sukker
1 tsk kanel

Rørt dej:
Ingredienserne røres sammen i den nævnte rækkefølge og fordeles i 3 smurte lagkageforme.

Bages ca. 10 min. ved 225ºC i forvarmet ovn.

De afkøles på rist og lægges sammen med æblemos tilsat rom og hakkede mandler. Kagen dækkes med letsødet flødeskum og drysses let med kanel.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.241 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• HusarkagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tomater tomater tomaterDet er især sidst på sommeren, når tomaterne har fået masser af sol, at de smager af...
• Jule-morgenbollerSlå dej op til nogle skønne julemorgenboller, der både smager og dufter af julens...
• HonningbuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os