Logo

Kanelmedaljer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Mørdej (2 portioner):
200 g smør eller margarine
300 g hvedemel
100 g sukker
1 æg
4 tsk kanel
chokolade
piskefløde
 
Margarinen smuldres i melet og kanelet, ægget tilsættes.
Dejen æltes godt sammen og stilles til hvile i ca. ½ time.
Dejen rulles tyndt ud og stikkes ud til medaljer med et rødvinsglas.
Medaljerne bages ved 200ºC i 6 minutter.
Halvdelen af de bagte medaljer drysses med revet chokolade og sættes i
ovnen yderligere 2 min. ved 200ºC.
Piskefløden piskes til flødeskum som bruges til at lægge medaljerne sammen med.
1 medalje uden chokolade i bunden, flødeskum, og til sidst 1 medalje med chokolade øverst.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 942 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Karameltærte, blødDenne opskrift på karameltærte er let at lave med få ingredienser. Lav den gerne med en...
• ÆbletrekanterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Konditorcreme / vanillecremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær softice 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!