Logo

Kanelmuffins

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g smør 
100 g sukker
100 g hvedemel
2  æg 
½ dl fløde
¾ tsk bagepulver
½ spsk kanel
 
Smør og sukker røres, heri 2 spskf. af melet, derefter piskes æggene i,
skiftevis med fløden, resten af melet, bagepulver og kanel.
Rør let og hurtigt sammen.
Dejen fordeles i papirforme, eller i smurt muffinsform.
Bages på en plade på nederste rille ved 200ºC i 15 min.  
 

Tips: Er fryseegnede 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.675 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her