Logo

Kanelmuffins

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

100 g smør 
100 g sukker
100 g hvedemel
2  æg 
1/2 dl fløde
3/4 tsk bagepulver
1/2 spsk kanel
 
Smør og sukker røres, heri 2 spskf. af melet, derefter piskes æggene i,
skiftevis med fløden, resten af melet, bagepulver og kanel.
Rør let og hurtigt sammen.
Dejen fordeles i papirforme, eller i smurt muffinsform.
Bages på en plade på nederste rille ved 200ºC i 15 min.  
 

Tips: Er fryseegnede 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 915 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Franske nøddekagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Saftig gulerodskage med flødeostecremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grove cupcakes - næsten sukkerfriEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Flydende æbleskiverEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os