Logo

Kanelmuffins med æble

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Ca. 32-35 stk… afhænger dog af formenes størrelser!

200 g smør
2 dl mælk
4 æg
6 dl sukker
6 dl hvedemel
2 tsk bagepulver
1 tsk kardemomme
2 spsk kanel
2 æbler skåret i små tern (ca. 4 dl)

1. Smelt smørret og tag gryden af varmen!
2. Hæld mælken i smørret
3. Pisk æg og sukker til en skummende æggesnaps.
4. Bland hvedemel, bagepulver, kardemomme og kanel i en skål.
5. Smeltet smør og de tørre ingredienser vendes i æggesnapsen – eller røres forsigtigt i med håndmikser ved laveste hastighed.
6. Æble-tern vendes i dejen.
7. Fyld dejen i muffinsformene, så der netop er 1 cm til kanten.
8. Bages i varmluftsovn ved 175°C i ca. 20 minutter.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.184 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Croissant med indrullet smørEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pandekagetærte med jordbærfyldEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fastelavnsboller med creme - GammeldawsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolade-mousse med mandarinerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os