Logo

Karaishuti Kachuri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
- stegt brød fyldt med grønærter

Fyld:
mosede grønærter
varm olie
ingefær
sukker
salt
grøn chili

Dej:
hvedemel
salt
olie
vand
hed olie

De mosede grønærter kommes i den varm olie. Så tilsættes ingefær, sukker, salt og grøn chili, hvorefter man rører rundt 2-3 minutter, til den er klar.
Til dejen bruges hvedemel, salt, olie og vand. Bland det og ælt i 10 minutter. Først presser man en dejklump flad og kommer fyldet i midten. Fold dejen, så fyldet dækkes. Rul så brødet ud og kom det i hed olie. Det tager kun et par minutter at lave det. Spises sammen med lidt kartoffel.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.207 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Vil du boykotte noget fra Rusland?


Effektiv reklame - klik her