Logo

Karaishuti Kachuri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
- stegt brød fyldt med grønærter

Fyld:
mosede grønærter
varm olie
ingefær
sukker
salt
grøn chili

Dej:
hvedemel
salt
olie
vand
hed olie

De mosede grønærter kommes i den varm olie. Så tilsættes ingefær, sukker, salt og grøn chili, hvorefter man rører rundt 2-3 minutter, til den er klar.
Til dejen bruges hvedemel, salt, olie og vand. Bland det og ælt i 10 minutter. Først presser man en dejklump flad og kommer fyldet i midten. Fold dejen, så fyldet dækkes. Rul så brødet ud og kom det i hed olie. Det tager kun et par minutter at lave det. Spises sammen med lidt kartoffel.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.478 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Skorpebrød - brød bagt af gammelt brødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Gyldne gaffelkagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Squashkage med ostecreme 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sherry-chokolade MousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!