Logo

Karamelglasur

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 dl kaffefløde  
150 g sukker  
2 spsk sirup  
2 spsk smør
 
Til karamelglasuren koges fløde, sukker og sirup uden låg ret kraftigt i
15-20 minutter, til glasuren bliver tyk som en sauce.
Nu fordeles smørret i som små klatter og glasuren afsvales, inden den
hældes over kagen, der pyntes med ristede mandelsnitter. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 908 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Flütes 2 En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rugbrød med surdej2 brød (brødet til højre på billedet). Tilberedningstid: 25-30 min. Hævetid, i alt: 3-4...
• Gammeldags sukkerkringlerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Escoffier's traditionel Plum PuddingBortset fra portionernes størrelse er indholdet næsten det samme, der er lidt variation i...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!