Logo

Kardemommekager 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g hvedemel
140 g sukker
140 g smør eller margarine
1 æg
3 tsk bagepulver
2-3 tsk kardemomme
50 g rosiner

Melet sigtes sammen med bagepulveret, tilsættes sukker, hvorefter fedtstoffet smuldres heri.
Det sammenpiskede æg æltes i til sidst, sammen med kardemomme og de vaskede, tørrede rosiner.
Sættes på en smurt plade i små kager og bages ved jævn varme ca. 20 minutter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 561 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Saint Albray tærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grove pitabrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Softice cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• RosenrandEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os