Logo

Karinas muffins

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

150 g smeltet smør
3 æg
150 g sukker
175 g hvedemel
100 g kokosmel
1 1/2 moset moden banan
1 dl mælk
3 tsk bagepulver
evt. 100 g hakket chokolade
3 tsk vaniljesukker
små el. store muffinspapirforme.
  

Smelt smørret og stil det til afkøling.
Æg og sukker piskes godt til det er hvideligt og luftigt.
Hvedemel, kokosmel, bagepulver og vaniljesukker blandes og hældes i lidt af gangen.
Mens der piskes med elpiskeren på laveste hastighed.
Mos bananen og kom dem i.
Til sidst den afkølede smør og hakkede chokolade.
Pisk lidt og kom dem i formene ca. halv fulde.
Bages midt i ovnen ved 200°C i ca. 15 minutter.
Pyntes med glasur og en vingummibamse, en smarties eller chokolade drys.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 634 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jordbærpandekager med vanilleisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• VaniliekagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Gode luftige bollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ferskensorbet og friske abrikoser i mandelmælkEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os