Logo

Kartoffelbrød med græskarkerner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dette kartoffelbrød laves ikke med kogte kartoffel med derimod med kartoffelmospulver. Herudover er der blandt andet græskarkerner i brødet. Brødet er hurtigt og let at lave. Prøv det til frokosten.

 

7 dl lunkent vand
25 g gær
1-2 dl olie
2 spsk salt
375 g kartoffelmospulver
50 g græskarkerner
ca 1 kg hvedemel +/-
 
Rør gæren ud i vandet, tilsæt olie, salt, kartoffelmospulver og græskarkerner. tilsæt melet efterhånden.
Dejen æltes godt igennem, den har en lidt underlig konsistens, den er ikke som en almindelig gærdej, den virker mere smulret.
Hæver ca en time. gennemæltes igen. deles i 3 dele og laves til flûtes.
Bages ved 180°C i ca 25 min.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.652 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?