Logo

Kartoffelkage med abrikoser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Skærekager

Tilberedningstid: 1 ½ time

350 g kogte kartofler
4 æg
300 g sukker
100 g groft hakket chokolade
1 ds abrikoser
Smør til at pensle formen

1. Æggeblommer og sukker piskes godt sammen. De mosede kartofler og chokolade røres i, til massen får en jævn og glat konsistens.
2. Æggehviderne piskes stive og vendes i kartoffelmassen, og det hele fordeles i en stor springform eller et tærtefad.
3. De afdryppede abrikoser fordeles rundt langs kanten af formen og et par stykker i midten.
4. Kagen bages i 1 time ved 180° C.

Serveres lun eller afkølet og evt. med is, flødeskum eller creme fraice.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.205 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?