Logo

Kartoffelkage med mandler og chokolade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
400 g kogte mosede kartofler
4 æg delte
revet skal og saft af 1 appelsin
350 g sukker
100 g groft hakkede mandler
100 g chokolade til overtræk

Æggeblommer, sukker, appelsinskal og appelsinsaft piskes godt sammen.
De mosede kartofler piskes sammen med æggeblommemassen, og
mandlerne vendes i bagefter.
Massen skal være jævn og uden store kartoffelkklumper.
Æggehviderne piskes stive og vendes forsigtigt i æggeblomme- kartoffelmassen.
En stor tærteform (25 cm i diameter) smøres og drysses med hvedemel.
Dejen hældes i tærteformen og bages i ovnen ved 200°C.
Smelt forsigtigt chokoladen og pensl kagen mens den endnu er varm.
Kan serveres varm som dessert med flødeskum eller is.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.349 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?