Logo

Kartoffelkiks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g hvedemel
4 tsk hjortetaksalt
2 spsk sukker
100 g margarine
250 g kogte kartofler
2 spsk mælk
 
Tørre dele blandes, margarinen smuldres i og dejen æltes sammen med
kogte, dampede, mosede kartofler og mælk.
Den udrulles til 3 mm. tykkelse, prikkes med gaffel og udstikkes i runde
eller udspores i aflange kiks.
Bages gulbrune og sprøde ved jævn varm, 190ºC.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 853 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Brownies 1 En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Marengstærte med kastaniefyldEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolade-banan-og-æblemos-lagkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Bananer på grillenSpændende dessert med banan, der kunne være perfekt en lun sommeraften, da retten skal...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os