Logo

Kartoffelklatkager 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8-9 mellemstore kartofler
1 løg
1 æg
Salt og peber
30 g margarine
 
Skræl kartoflerne og riv dem på den grove side af rivejernet
Pil løget og riv det fint
Bland resten af ingredienserne i
Del margarinen i 3 dele
Når margarinen skummer på panden, lægges 4 klatter kartoffelmasse på og glattes ud med en ske
Steg dem ca. 3 min på hver side
Fortsæt til der ikke er mere masse.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.687 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her