Logo

Kartoffelklatkager 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
8-9 mellemstore kartofler
1 løg
1 æg
Salt og peber
30 g margarine
 
Skræl kartoflerne og riv dem på den grove side af rivejernet
Pil løget og riv det fint
Bland resten af ingredienserne i
Del margarinen i 3 dele
Når margarinen skummer på panden, lægges 4 klatter kartoffelmasse på og glattes ud med en ske
Steg dem ca. 3 min på hver side
Fortsæt til der ikke er mere masse.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 925 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Trylledej - Kan IKKE spisesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kage af sød kartoffelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• YoghurtkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Vanilleis med mandarincremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os