Logo

Kastaniepure - sød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1/2 kg kastanier
salt
1/4 dl piske fløde
15 g smør
1-2 tsk sukker
1/2 stang vanilje


Tør kastanierne rene.
Skær et kryds i den spidse ende med en skarp kniv.
Kom dem i kogende, letsaltet vand, så de netop dækkes.
Kog dem i 10-15 min.
Skyl kastanierne under rindende, koldt vand.
Pil skallen og den brune hinde af.
Flæk vaniljestangen, skrab kornene ud og gem dem.
Bring en gryde vand i kog, kom de pillede kastanier og vaniljebælgen i og kog kastanierne møre under låg i ca. 45 min.
Kom de afkølede kastanier i blender eller foodprocessor og blend dem ensartet med fløde og smør.
Spæd evt. til med lidt mere fløde eller kastaniekogevand, hvis konsistensen bliver for kompakt.
Smag pureen til med sukker og vaniljekorn.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.741 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Citrontærte med cremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pandekager med blåbær i honningEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Evas brød En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladeis med bærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os