Logo

Kastanieroulade med chokolade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Rotolo di Castagne e Cioccolato
 
1 1/2 kg kogte purerede kastanier
300 g tørre biscotti (småkager)
100 g amaretti (mandelkager)
50 g cacao med højt cacaoindhold
150 g sukker
1 dl mørk rom
 
Hak småkager og mandelkager godt og bland med kastaniepure, sukker, cacao og rom.
Rul dejen sammen til lange pølser, pak dem i alufolie og læg dem på køl.
Ved servering skæres rouladen i tynde skiver og ledsages af en kaki-puré.
 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 582 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Franske flutesÆlt dejen sammen dagen før, og sæt den; køleskabet. Form brødene, og lad dem hæve, mens du...
• Saftig gulerodskageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Grove horn med skinke og ostEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Flydende Ø - mikroovnEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os