Logo

Kastanieroulade med chokolade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rotolo di Castagne e Cioccolato
 
1 ½ kg kogte purerede kastanier
300 g tørre biscotti (småkager)
100 g amaretti (mandelkager)
50 g cacao med højt cacaoindhold
150 g sukker
1 dl mørk rom
 
Hak småkager og mandelkager godt og bland med kastaniepure, sukker, cacao og rom.
Rul dejen sammen til lange pølser, pak dem i alufolie og læg dem på køl.
Ved servering skæres rouladen i tynde skiver og ledsages af en kaki-puré.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.372 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad laver du på St. Bededag 2024



Effektiv reklame - klik her