Logo

Kathrineblommekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Kager

250 g svesker uden sten
50-75 g smuttede mandler
6 æg
150 g sukker
korn af ½ -1 vaniljestang
4 dl sødmælk eller fløde 13%
flødeskum

Bland sveskerne med mandlerne i et smurt, ovnfast fad. Pisk æg og sukker tykt med vaniljekorn, tilsæt mælk eller fløde, hæld æggemassen over fyldet i fadet og bag desserten i ovnen ved 225° C, ca. 30 min. til den er lysebrun og æggemassen er stivnet.

Server lun med koldt flødeskum.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.333 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hjemmelavede TacoskallerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sødt brød - Le KugelhopfEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Italiensk påskebrødDet søde brød, Ciaramicola, stammer fra Umbrien i Italien, hvor man gav den til sin...
• Hindbær isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!