Logo

Kathrineblommekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Kager

250 g svesker uden sten
50-75 g smuttede mandler
6 æg
150 g sukker
korn af 1/2 -1 vaniljestang
4 dl sødmælk eller fløde 13%
flødeskum

Bland sveskerne med mandlerne i et smurt, ovnfast fad. Pisk æg og sukker tykt med vaniljekorn, tilsæt mælk eller fløde, hæld æggemassen over fyldet i fadet og bag desserten i ovnen ved 225° C, ca. 30 min. til den er lysebrun og æggemassen er stivnet.

Server lun med koldt flødeskum.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.828 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• SnefnugEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hershey's Best BrowniesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Surdej til rugbrød 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sommerbær-dessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os