Logo

Kirsebær muffins med fersken salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 æg
90 g sukker
125 g smeltet smør
1 ½-2 dl mælk
100 g hakket kirsebær
75 g revet marcipan
150 g hvedemel
1 ½ tsk bagepulver
2 spsk appelsinmarmelade
4 ferskner
4-6 cl. Grand Marnier
1-2 tsk flormelis
2 dl cremefraiche 18%
 
Pisk æg og sukker til let æggemasse.
Pisk smør og derefter mælk i.
Bland bagepulver i melet og sigt det i dejen under omrøring.
Udsten kirsebærrene og hak dem groft.
Vend dem i massen med den revne marcipan.
Fordel dejen i smurte muffinsforme.
Bag dem i forvarmet ovn ved 200ºC i ca. 25 min.
Smelt appelsinmarmeladen i en gryde og pres den gennem en sigte.
Pensl de lune muffins med marmeladen og køl af.
Pynt evt. med kirsebær.
Halver fersknerne og fjern stenen.
Skær dem i både og vend dem i flormelis og Grand Marnier.
Server muffins med ferskensalat og cremefraiche.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.500 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?




Effektiv reklame - klik her