Logo

Kirsebærkage 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 dl mælk
4 æg
125 g hvedemel
75 g sukker
2 tsk vaniljesukker
½ kg sorte moreller
flormelis
 
Blend mælk, æg, hvedemel, sukker og vaniljesukker til en glat dej.
Kirsebærrene spredes i en smurt bageform og dejen hældes over.
Bages på midterste rille ved 175ºC i ca. 1 ½ time.
Drys med flormelis.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.362 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Grillede I juleaften?

Effektiv reklame - klik her