Logo

Kirsebærkage, fransk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
750 g kirsebær
3/4 dl mælk
smør eller margarine til formen
2 spsk flormelis
6 æg
1 dl sukker
1 dl hvedemel
Letpisket flødeskum

Skyl kirsebærrene og tør dem med køkkenrulle. Fjern stilkene og evt også kernerne.
Giv mælken et opkog og lad den køle. Læg kirsebærrene i en smurt, ovnfast form med høj kant, ca 24 ca i diameter, og drys dem med flormelis.
Pisk æg og melis hvidt og skummende. Tilsæt melet og spæd med mælken. Rør godt rundt og hæld dejen over kirsebærrene.
Bag kagen ved 175º i ca 25 min til overfladen har fået farve. Servér gerne kirsebærkagen lunken, men ikke kold.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 793 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kagemand/koneEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æblebrød med kokos og æblesmørSeptember er højsæson for danske æbler, så vi har både bagt et lækkert brød med æble og...
• Kokos-bananbrødBrødet er næsten en kage og er velegnet både til te og som snack; børnenes madpakke
• Jordbær i hyldeblomstgeléDet gælder om at nyde hyldeblomsterne i deres korte sæson, der som regel kun varer et par...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os