Logo

Kirsebærlagkage fra Holland

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
450 g butterdej 
smør/margarine til pladen
 
Fyld:
2 spsk ribsgele
1 dl flormelis
2 tsk friskpresset citronsaft
2 ½ dl piskefløde
1 dl youghurt naturel
680 g henkogte kirsebær
 
Varm ovnen op til 225°C.
Smør 3 stykker bagepapir med fedtstof og spray dem med vand.
Optø dejen og rul den ud på et let melet bord.
Skær 3 runde bunde ud (ca. 20 cm.).
Placer butterdejsbundene på bagepapieret og bag hver bund ca. 10 min
til de er sprøde og gyldne.
Lad bundene blive helt kolde.
Rør ribsgeleen blød og smør den på en af bundene.
Læg den i fryseren 10 min.
Bland flormelisen med citronsaft og hæld glasuren i midten, ovenpå
geleen og fordel den hurtigt.
Skær den glaserede bund i lagkagestykker og lad dem stivne i ca. 30 min. Pisk fløden til skum. Hæld halvdelen af det i en sprøjtepose.
Læg den i køleskabet.
Vend youghurten i resten af flødeskummet.
Fordel blandingen på 2 af bundene.
Lad kirsebærrene dryppe af og læg 12 til side til garneringen.
Fordel resten af bærrene ovenpå yourghurtfløden.
Læg de to bunde sammen.
Læg den afkølede bund øverst.
Sprøjt flødeskum på og pynt med kirsebær.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.109 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?