Logo

Kirsebærlagkage med rom

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 pk. chokolagkagebunde
3 dl rom
 
Creme:
5 dl piskefløde
100 g chokolade
 
Pynt:
Chokoladespåner
1 glas kirsebær
 
Kirsebærrene lægges i rom et par timer.
 
Creme: Chokoladen smeltes og afkøles let.
Fløden piskes stiv.
⅓ af den piskede fløde vendes i chokoladen.
Chokofløden vendes i det resterende piskede fløde.
2 Chokolagkagebunde vædes med rommen fra kirsebærrene.
Fordel cremen på de 2 lagkagebunde og læg kagen sammen.
Smør creme på kant og top af kagen.
Kagen sættes på køl et par timer.
 
Pynt: Drys kagen med chokospåner og afslut med kirsebær rundt på
toppen.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 846 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?