Logo

Kirsebærmuffins

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 æg  
90 g sukker  
125 g smeltet smør  
1 1/2 - 2 l. mælk  
100 g kirsebær hakket  
75 g revet marcipan  
150 g hvedemel  
1 1/2 tsk bagepulver  
appelsinmarmelade
 
Pisk æg og sukker til let æggemasse.
Rør smør i under piskning, derefter mælk, kirsebær og marcipan.
Bland bagepulver i melet og rør det i, lidt efter lidt.
Fordel dejen i smurte muffinsformer og sæt dem i 220ºC varm ovn.
Bagetiden er 13–15 minutter.
 
Smelt appelsinmarmelade i en gryde og pres den gennem en sigte.
Pensl de lune muffins og lad dem blive kolde.
Pynt evt. med kirsebær. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.016 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tekager 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• JulebiscottiEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Vanillekranse 1 En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Vandbakkelser med bær - diabetikerSommeroverraskelse med bær - vandbakkelserne med bær er både populære hos store og små....
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os