Logo

Kløbenboller 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 dl rosiner
1 dl sukat
50 g gær
1 1/2 dl yoghurt naturel
1 1/2 dl rapsolie
2 spsk sukker
1 tsk salt
vand
ca. 1/2 kg hvedemel
2 tsk bagepulver
kardemomme
 
Læg rosiner og sukat i en skål og hæld lidt hvedemel over.
Vend rosiner og sukat i melet.
Opløs gæren i lunkent vand.
Tilsæt yoghurt, olie, salt og sukker.
Rør det sammen og tilsæt hvedemel, rosiner, sukat, bagepulver og kardemomme. Ælt dejen, til den slipper.
Stil den til hævning ca. 3/4 time.
Lav 16 boller af dejen, pensl dem med æg, mælk eller vand og bag dem
ved 225ºC i 10-15 min. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 562 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• ChokoladesandkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Opera cupcakes En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• DominokagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolade "Moelleux" - Mælk, salt og nye sel­leritoppeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os