Logo

Klejner -

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g kartoffelmel
500 g hvedemel
2 kopper sukker
150 g margerine
2 æg
1 ½ kop kærnemælk
1 bagepulver
½ tsk hjortesalt
reven citronskal eller kardemomme

 

Alt blandes og rulles ud i 4-5 millimeters tykkelse.
koges i fedt eller palmin med god varme i stegegryde.
fryse egnede.               

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.795 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her