Logo

Klejner -

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

250 g kartoffelmel
500 g hvedemel
2 kopper sukker
150 g margerine
2 æg
1 1/2 kop kærnemælk
1 bagepulver
1/2 tsk hjortesalt
reven citronskal eller kardemomme

 

Alt blandes og rulles ud i 4-5 millimeters tykkelse.
koges i fedt eller palmin med god varme i stegegryde.
fryse egnede.               

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 934 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mandeltærte med kirsebær cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• cheesecake cupcakes bagtLækker dessert baseret på den amerikanske cheesecake, dog i cupcake størrelse. Denne...
• Mosters banankageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Lune kirsebær 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!