Logo

Klejner fra Lolland

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
500 g hvedemel
70 g smør
4 æg
250 g mørkt mørk farin
2 spsk fløde
1 ½ tsk hjortetaksalt
 
Alle ingredienserne blandes og æltes til en smidig dej.
Sættes til hvile 1 time.
Dejen udrulles til ca. 3 mm. tykkelse.
Udskæres med en klejnespore og bages lysebrune i palmin eller svinefedt.
Serveres med flormelis drysset over.
 
Tips: Bliver dejlig sprøde udvendig - og bløde indeni.   Egnsret
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.440 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?