Logo

Klejner 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

250 g hvedemel
90 g margarine
2 stk æg
50 g melis
palmin
 
Rør æggene med sukkeret og kom fløde i.
Smuldr margarinen i melet og bland det øvrige heri.
Ælt dejen, rul den tyndt ud og skær kagerne ud med klejnesporen.
Skær en ridse i midten af kagerne og stik den ene halvdel af klejner derigennem.
Kog dem lysebrune i hedt fedt (støbejernsgryde).
Tag dem op med en tilspidset pind og læg dem på fedtsugende papir.

 

Tips: efter brugen kan det afsvalede fedtstof sies gennem metalsigte og anvendes igen.

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.106 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?