Logo

Klidboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g hvedeklid
2 dl ymer
2 dl lunkent vand
50 g gær
25 g smeltet margarine
½ tsk salt
100 g fuldkornshvedemel
420 g hvedemel

Hvedeklid og ymer røres sammen og står tildækket til næste dag.
Vand og gær røres sammen.
Hvedeklid samt de øvrige ingredienser tilsættes.
Dejen æltes godt igennem.
Stilles til hævning et lunt sted ca. 30 min.
Dejen slåes ned og formes til boller.
Efterhæver på pladen ca. 15 min.
Pensles med vand.
Bages ca. 30 min. ved 225º.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.010 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her