Logo

Klidboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
50 g hvedeklid
2 dl ymer
2 dl lunkent vand
50 g gær
25 g smeltet margarine
½ tsk salt
100 g fuldkornshvedemel
420 g hvedemel

Hvedeklid og ymer røres sammen og står tildækket til næste dag.
Vand og gær røres sammen.
Hvedeklid samt de øvrige ingredienser tilsættes.
Dejen æltes godt igennem.
Stilles til hævning et lunt sted ca. 30 min.
Dejen slåes ned og formes til boller.
Efterhæver på pladen ca. 15 min.
Pensles med vand.
Bages ca. 30 min. ved 225º.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.275 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?