Logo

Klipbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

25 g gær
1 tsk fint salt
1 spsk honning
25 g margarine
2 ½ dl vand
2 æg
125 g grahamsmel
ca. 300 g hvedemel
 
Opløs gæren i salt i en røreskål.
Smelt honning og margarine i en gryde, tilsæt vand og hæld blandingen i
gæropløsningen, når den er fingervarm.
Tilsæt nu 1 æg, grahamsmel og det meste af hvedemelet og ælt dejen
grundigt igennem.
Lad den hæve lunt og tildækket i 40-50 min., vend den derpå ud på
køkkenbordet med resten af melet og form den til et aflangt brød, der
lægges på en bageplade med bagepapir og efterhæver en halv times tid.
Klip brødet med en saks og træk "snipperne" til hver sin side.
Pisk det andet æg sammen og pensl brødet med dette, inden det sættes i
ovnen ved 200°C.
Bages i ca. 30 min., til brødet er smukt gyldent.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.923 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her