Logo

Klistrede toffee pudding cupcakes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Klistrede toffee pudding cupcakes

En klassisk engelsk opskrift, der igen er blevet populær.

 

8 dekadente cupcakes:

175 g hvedemel

1 tsk bagepulver

100 g brunt sukker

1 ¼ dl mælk

1 æg

1 tsk vaniljeekstrakt

3 spsk usaltet smør, smeltet

200 g hakkede dadler

Pynt:

200 g brunt sukker

2 spsk usaltet smør

5 dl kogende vand

 

Varm ovnen op til 190°C og læg bagepapir i 8 huller i en muffinform.

Bland mel og sukker i en skål.

Pisk mælk, æg, vanilje og smør sammen i en anden skål, til det er glat og blegt - det tager 2-3 minutter.

Hæld blandingen i melblandingen og rør rundt med en træske.

Fold dadlerne i.

Fordel dejen i formene - fyld hvert hul halvt op.

Lav pynt: Drys 1 spsk sukker over dejen i hvert hul.

Tilsæt ½ tsk smør og hæld 1 spsk vand over hver af kagerne.

Bag kagerne i 25 minutter.

Tag formen ud af ovnen og lad den køle af i 5 minutter.

Vend kagerne ud på tallerkener, pil bagepapiret af og server straks.

Opbevar kagerne i en lufttæt beholder i op til 3 dage, eller frys dem i op til 3 måneder.

 

Variationer:

 

Pudding-cupcakes med dadler og abrikos

Følg basisopskriften. Erstat halvdelen af de hakkede dadler med 200 g tørrede abrikoser.

 

Pudding-cupcakes med dadler og valnødder

Følg basisopskriften. Erstat halvdelen af de hakkede dadler med 200 g hakkede valnødder.

 

Pudding-cupcakes med dadler og pistacienødder

Følg basisopskriften. Erstat halvdelen af de hakkede dadler med 200 g hakkede pistacienødder.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.036 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?







Effektiv reklame - klik her